Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі відкрився 13-ий в Україні новий сервісний центр МВС

У Тернополі відкрився 13-ий в Україні новий сервісний центр МВС

12.01.2017, 20:00
Центр заміняє колишній МРЕВ – надає швидко та надійно адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, допуску до перевезення небезпечних вантажів, а також інші послуги сервісних центрів МВС.
Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.
Новий сервісний центр МВС відкривав представник команди реформи, керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. У заході також взяли участь керівник Регіонального сервісного центру МВС у Тернопільській області Святослав Вишневський та начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.
«Громадян обслуговуватимуть клієнтоорієнтовані, професійні співробітники фронт-офісу, 50% — нові, спеціально підготовлені кадри, які пройшли безкоштовну програму стажування та успішно склали конкурс. Щоденно у центрі зможуть надавати до 200 послуг. У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, встановлено інформаційні термінали та екрани, працює безкоштовний Wi-Fi. Для комфорту громадян із особливими потребами передбачена спеціальна кнопка виклику адміністратора та зручні місця обслуговування. Окрема подяка Святославу Вишневському, керівнику Регіонального сервісного центру Тернопільської області, за ініціативу та активну підтримку реформи» — розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Тут запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій та комунікативного обладнання. Клієнти центру можуть залишити відгуки щодо якості обслуговування на спеціальних планшетах, завдяки чому відбувається постійне відслідковування рівня обслуговування у центрі та персонально кожного працівника. У центрі також є і спеціальне візуальне оформлення – графіка від української дизайн-студії BRATY — Василя та Івана Костенко.
Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження — завдяки ним можна переглянути на сайті hsc.gov.ua завантаженість центру та проконтролювати його роботу.
У 2016 році в Україні було відкрито 12 нових сервісних центрів МВС. У січні 2017 нові центри з’являться також у Закарпатській та Черкаській областях.
Консультації щодо послуг громадяни завжди можуть отримати на офіційній сторінці Фейсбук Головного сервісного центру МВС (facebook.com/hsc.gov.ua), а також за телефоном (044) 290-19-88.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
450