Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Лазерна епіляція: допоможе чи нашкодить? Руйнуємо міфи

Лазерна епіляція: допоможе чи нашкодить? Руйнуємо міфи

01.02.2017, 22:20

Чиста і гладенька шкіра для сучасної жінки — вже не данина моді, а правило хорошого тону. Які тільки методи не використовують жінки, щоб позбутися небажаного волосся! І серед них виділяється лазерна епіляція — сучасна процедура, яка дозволяє забути про таку проблему надовго. Однак, разом з тим, цей метод обріс неймовірними міфами. Спробуємо розібратися, де правда, а де вигадки!

Міф 1. Лазерна епіляція шкодить організму

Насправді, лазерний промінь під час процедури проникає в шкіру не глибше, ніж на 4 мм, далі він просто розсіюється. Відповідно, вплинути він може лише на фолікул або верхні шари шкіри. Тому розповіді про невиліковні хвороби, негативний вплив на внутрішні органи та порушення здоров’я — не більше, ніж звичайна «страшилка».

Міф 2. За допомогою лазера можна видалити все волосся за одну процедуру

На жаль, методу з таким ефектом поки що не існує ніде в світі. Якщо Вам обіцяють 100% ефект за один сеанс, швидше всього, Вас намагаються ввести в оману. Для того, щоб досягнути ідеально гладенької шкіри, потрібно пройти 6-8 сеансів, а потім інколи проходити підтримуючі процедури. І справа не в лазерах, а в тому, як ростуть волосинки: лише невелика їх частина знаходиться в підходящій для видалення фазі, а решта — «сплячі», на них вплинути неможливо, залишається чекати до наступної процедури.

Як проходить процедура лазерної епіляції (відео)

Міф 3. Лазерна епіляція спричиняє рубці та пошкодження шкіри

Абсолютно невірне твердження! За всю історію використання лазерів у косметології не зареєстровано жодного випадку рубцювання. Вся справа в тому, що лазер не пошкоджує шкірний покрив, не залишає ранок, отже, про рубці навіть мови бути не може. Хоча, по правді кажучи, ця процедура може викликати легкі опіки шкіри. Таке трапляється з двох причин: або клієнт не дотримується перед- і після- процедурного режиму, або епіляцію проводив не професіонал. Тому наполегливо радимо звертатися лише в перевірені центри лазерної косметології Вашого міста. Перевіряйте наявність медичної освіти в персоналу та Ліцензію МОЗ.

Міф 4. Лазер провокує виникнення пухлин та новоутворень

Загально відомо, що на ріст пухлин впливає лише два види випромінювання — ультрафіолетове та радіоактивне. А лазер — це, по суті, звичайне світло з певними властивостями. Ні ультрафіолету, ні радіації в ньому немає, тому провокувати злоякісний ріст він просто не може,навіть в теорії.

Міф 5. Процедура лазерної епіляції дуже болісна

Не можна сказати, що під час процедури не відчувається зовсім нічого. Тут все залежить від особливостей організму — одні відчувають лише дотики лазерної головки, інші описують поколювання чи пощипування в зоні дії, декому дискомфортно, але точно не боляче.

Що ж, як і будь-яка нова процедура, лазерна епіляція швидко обросла міфами, які абсолютно не відповідають дійсності. Все ще маєте сумніви? Маємо пораду: запишіться на пробну безкоштовну процедуру лазерної епіляції, щоб переконатися особисто в тому, що це насправді не страшно і справді ефективно!

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
443