Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Через сильну ожеледицю тернополянам радять сидіти вдома

Через сильну ожеледицю тернополянам радять сидіти вдома

03.02.2017, 10:55
Ранкова стрічка у Фейсбуці рясніє повідомленнями про те, що сьогодні у Тернополі проблематично вийти з дому через сильну ожеледицю.
- Таки правду кажуть: хочеш розсмішити Бога - розкажи про свої плани. Я на нині по годинам все розпланувала. Сижу наразі дома. І ви, як маєте можливість, навіть носів на двір не висувайте. Там АРМАГЕДОНІЩЕ... І сніговий листопадовий колапс - це дитячий жарт у порівнянні з нинішнім днем. На сьогодні, як я розумію, найкращим побажанням буде не знати адреси травмопункту. Доброго ранку, тернополяни,- пише Ірина Бєлякова.
- Кілька хвилин тому я виїхала на ранкову пробіжку. Саме виїхала. Бо ступивши на цю суцільну ожеледь, іншого вибору я вже не мала - тільки котитись. А оскільки вхід до підїзду у мене дещо під нахилом, то у своїй спробі повернутись додому, хвилини 2 я нагадувала Бембі, що вчиться ходити. Ребята, там жесть! Якщо можете - з дому краще не виходьте. Хто вийшов - вдало вам добратись до пункту призначення. Лікарі-травматологи, тримайтесь - сьогодні у вас буде аншлаг,- пише Анна Мельник.
- Спостерігаю з балкону. По Коцюбинського вниз від обласної лікарні тримаючись за паркани приватних будинків люди просто їдуть,- пише Олена Степанова.
Є й чимало іронічних постів.
- Тарас Ковальчук, твій проект льодове містечко втілений у життя, сьогодні всі жителі перезулися у ковзани,- звертається Ростислав Яцків до організатора льодового майданчика на Театральному мадані.
Разом з тим у соцмережі повідомляють, що центральні дороги доволі "розбиті" (тобто можна їхати), а от з дворів вибратися проблематично.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
274