Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ФК "Тернопіль" без головного тренера ледь не виграв Кубок Макарова

ФК "Тернопіль" без головного тренера ледь не виграв Кубок Макарова

06.02.2017, 20:30
Єдиний професійний клуб нашої області ФК “Тернопіль” уже кілька тижнів готується до сезону. Окрім важких передсезонних тренувань тернополяни активно грають і контрольні поєдинки.
Протягом останніх двох матчів січня ФК “Тернопіль” взяв участь у передсезонному турнірі Меморіал Макарова і там дістався фіналу. Турнір відбувався у блискавичному темпі і за 12 днів тернополянам довелося зіграти вісім поєдинків.
Не будемо зупинятися на їх підсумку, але зазначимо, що наші футболісти вдало вийшли з групи, пройшли кілька раундів стадії плей-офф і лише у фіналі поступилися одній з кращих команд першої ліги “Колосу” з Ковалівки, повідомляє Нова.
Наразі ФК “Тернопіль” і далі в пошуках головного тренера і поки що команду готує Василь Матвійків, який раніше працював на посаді начальника команди, але й надалі виконує обов’язки тренера.
Про новачків команди говорити ще зарано, але для орієнтування подаємо склад, у якому ФК “Тернопіль” грав у фіналі Меморіалу Макарова: Воробей, Кухарський, Полянчук, Клекот, Бабич, Червонецький, Кривий (Пришнівський, 43), Вонс, Солонинко (Лема, 78), Богданов, Дульзон (Дорі, 32).
Зазначимо також, що матчі турніру відбувалися на штучному покритті і кілька гравців тернопільського клубу отримали травми. Через цю причину, а також дискваліфікацію Ігоря Курила фінал довелося грати без номінальних центральних захисників.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
367