Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → «Прикарпатський центр репродукції» закупив унікальне медичне обладнання

«Прикарпатський центр репродукції» закупив унікальне медичне обладнання

11.02.2017, 16:00

Відомий на всю Україну «Прикарпатський центр репродукції людини», що розташований в Івано-Франківську, поповнився новим медичним обладнанням. Це унікальні апарати для вдосконалення процесу штучного запліднення і єдине обладнання такого типу на Західній Україні.

Лікарі зазначають, що останнім часом кількість пар, які звертаються до методу штучного запліднення збільшується. «Погана екологія, вплив Чорнобильської катастрофи відбивається вже на наступних поколіннях. Проблема «помолодшала». І стосується вона не лише жінок. 50% ми діагностуємо саме чоловіче безпліддя», ? констатують медики.
IMG_4356

Фото: журнал "Місто"

Унікальність «планшетного інкубатора» в тому, що ембріони, які готуються до переносу в організм матері, розташовані в окремих блоках. На апаратах старого типу вони розміщувались разом.

«Таким чином немає перехресних дотиків і впливу сторонніх факторів, не змінюється середовище в якому зберігається ембріон», ? каже ембріолог Центру Ольга Богданівна Марцінко.
IMG_4308

Фото: журнал "Місто"

Ольга Богданівна пояснює, що коли ембріолог працює з біоматеріалом, то для цього мають бути ідеальні умови: «Таким чином зменшується ризик потрапляння шкідливих мікробів. Ми переносимо яйцеклітину у стерильне середовище і якщо туди потраплять сторонні бактерії, то процес дроблення припиняється і утворення нового життя буде зупинено».
IMG_4319

Фото: журнал "Місто"

Нові апарати обладнані функцією зворотного зв’язку. Коли хтось відкриє інкубатор чи його середовище змінюється, на мобільний телефон лікаря надходить тривожне смс.

Загалом показник вдалої вагітності при першій спробі ЕКО – 35%. Тому важливо, щоб кожен фактор, який зменшує його, могли ліквідувати спеціалісти. З новим обладнанням, як кажуть ембріологи, відсоток настання вагітності буде більший.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
311