Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Що не варто дарувати у День закоханих?

Що не варто дарувати у День закоханих?

12.02.2017, 22:00
У тернополян залишилось три дні, аби обрати подарунок своїм коханим до Дня Валентина. Відтак, вже тиждень вітрини місцевих магазинів прикрашені у тематиці, яка постійно нагадує: скоро свято, не забудьте про презенти.
Звичайно, набагато простіше вибирати подарунки тоді, коли точно знаєш про смакові вподобання своїх других половинок, або, ще краще, коли вже обговорили питання придбання сюрпризу до Дня закоханих, пишуть Тернополяни. Але що, якщо ні? Універсальний презент підібрати вкрай важко, тут потрібно увімкнути фантазію і, головне, не купити щось із нашого антирейтингу подарунків до Дня Валентина. Отож, що тернополянам категорично не варто дарувати в це свято?
Білизна. Якщо ви не впевнені на 100%, що знаєте розмір білизни коханої людини, то краще про цей варіант подарунка забути. Особливо це стосується бюстгальтерів, адже розмір може відрізнятися у різних торгових марок чи колекцій. А як відомо, в Україні білизна не підлягає обміну.
Найкращий варіант – придбайте подарунковий сертифікат і ваша кохана людина зможе сама вибрати, що їй подобається.
Парфуми. Вибір аромату дуже індивідуальний процес. І те, що подобається вам, може дратувати вашу кохану людину. Але, якщо вам таки кортить подарувати парфуми, то зробіть як у варіанті з білизною – придбайте подарунковий сертифікат.
Подарунки "з натяком". Також забудьте про абонемент у спортзал чи крем проти целюліту як подарунок на День Валентина. Ваша кохана людина може сприйняти це як негативний натяк і вся романтика свята зникне.
Статуетки чи фігурки. Якщо ваші стосунки тільки почалися і ви точно не знаєте про смаки вашої половинки – не купуйте жодних статуеток. Вони не будуть нести якоїсь пам’яті про ваші стосунки, а тільки збиратимуть пилюку у помешканні. Це досить специфічні подарунки і підійдуть не кожному.
Домашні тваринки. Не даруйте тварин на День Валентина і взагалі на будь-яке інше свято. Це зобов'язує вашу половинку до великої відповідальності, навіть, якщо це рибки в акваріумі. Ви впевнені, що ваша кохана людина на це готова?
Отож, неодмінно скористайтесь нашими порадами при виборі подарунку і пам'ятайте: у цей день головне не вартість презента, а увага і щирість з якою ви даруєте своїм коханим нехай навіть приємну дрібничку.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
388