Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Пошуки зниклого прикарпатця рухаються зі швидкістю черепахи

Пошуки зниклого прикарпатця рухаються зі швидкістю черепахи

24.02.2017, 22:00

40-річного Степана Томенка, який майже 20 днів тому зник у Львові, досі не знайшли. Поліціянти, які з самого початку не зареєстрували заяву дружини про зникнення її чоловіка й далі без ентузіазму проводять його пошуки.

Дружина зниклого Світлана сподівається, що її чоловік досі живий. Жінка не знаходить собі місця і виплакала вже гору сліз.

Дружина зниклого прикарпатця розповіла про останню телефонну розмову з чоловіком і байдужість поліції

Нагадаємо, що зв'язок з Томенком перервався на ЖД вокзалі у Львові 6 лютого, звідти чоловік мав поїхати на заробітки в Польщу. Разом з чоловіком зник його смартфон та особисті речі. Як розповідала Світлана, через кілька днів після зникнення косівчанина з його банківської картки були зняті гроші. 

Попри численні зачіпки, які можуть навести на слід Томенка, правоохоронці з якихось причин чіплятися за них не поспішають. Досі немає роздруківок його телефонних дзвінків, орієнтування по IMEI зниклого телефону. А відео з камер спостереження на вокзалі зняли лише через два тижні. Відповідно відеозапису кількатижневої давності з камер, з яких добре оглядається територія вокзалу, не збереглося. Люди, які там торгують чи працюють у прилеглих закладах, крізь тривалий час нічого не пригадують. 

Нагадаємо, що зниклий косівчанин планував дістатися Польщі, скориставшись послугою водія з Бла-бла-кар. Його машина зламалася, саме тому прикарпатець затримався на вокзалі. На заміну собі шофер мав прислати іншого водія, проте той Томенка на вокзалі вже не застав. Як розповідає дружина зниклого, водій пояснював їй, що коли він під'їхав до вокзалу, то зателефонував Томенку і почув у відповідь російську незв'язну мову. В той час ще один телефон зниклого, який пізніше знайшли біля Стрийського ринку, вже був у чужих руках. 

Тепер, коли поліціянти опитують цього водія, то він висуває версію, що зниклий прикарпатець був п'яним і сидів в якомусь шумному закладі. Це, начебто, водій чув під час телефонної розмови з Томенком о 20:00. Хоча, як розповідала його дружина, після 19:00 телефон її чоловіка більше не відповідав. Такі покази ще більше розслабляють правоохоронців, які натякають дружині зниклого, що чоловік міг "поїхати" десь без повідомлення. 

Світлана ж переконує, що останні 4 роки Степан узагалі не вживав спиртних напоїв й усі 22 роки шлюбу жодного разу не змусив її хвилюватися. "Якби він міг, він би дався чути, я впевнена", — повторює дружина зниклого.

Доки тікає годинник часу, докази потроху стираються і стають неактуальними. Причепні до зникнення прикарпатця залишаються на волі. Як і страх того, що наступного дня на місці Степана Томенка може бути кожен з нас. 
Вкотре публікуємо фото і опис Степана Томенка:
trznoelchni_148717200389

40-річний Степан Томенко був одягнений в чорну куртку, коричневий в'язаний светр, чорні штани та чорні замшеві кросівки. При собі мав дорожню сумку, яку носив через плече.

Усім, хто має якусь інформацію, прохання звертатися за номером: (096) 975-19-28 (Світлана).

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
398