Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → 8 березня у Тернополі відбудеться прем’єра кінострічки «Старий і мімоза»

8 березня у Тернополі відбудеться прем’єра кінострічки «Старий і мімоза»

24.02.2017, 22:00

В день весни, 8 березня, під час акції «Кіносереда» тернополяни та гості міста матимуть можливість відвідати прем’єру короткометражного фільму під назвою «Старий і мімоза».

У цьому фільмі головним завданням режисера було донести глядачеві істину, яка полягає у тому, що кожна людина не повинна забувати про найголовніші якості, які розкривають людину з кращої сторони, а саме доброту, співчуття та любов до ближнього. Відверто кажучи, ціль режисера у цій кінострічці не проста: вселити надію в серця людей. Всі ми знаємо, що у складних ситуаціях дуже легко втратити  віру, а от саме у кінострічці "Старий і мімоза", де показано щирість, кохання та людяність автори стрічки створюють такий настрій і атмосферу, де чітко поміто яким способом вселити надію на краще.

Відомо, що зйомки фільму відбувалися в Тернопіль у 2016 році. До створення короткометражки залучили як початківців, так і професійних акторів Тернопільського драматичного театру.

У кінострічці взяли участь актори: Михайло Безпалько, Віра Самчук, Євген Лацік, Ірина Складан, Маргарита Василишин, Юлія Небесна, Софія Капуш та ін.

Варто пригадати, що надзвичайно сильний поштовх до створення фільму "Старий і мімоза" ста соціальний ролик під назвою «Людина починається з тебе!», який влітку минулого року в мережі здобув велику славу. Кажуть, що відеоматеріал сьогодні налічує близько 200 тис. переглядів.

Зазначимо, що нещодавно до стрічки з’явився ще і тизер кінокартини, аби якомога більше заохотити та привернути увагу глядача до стрічки, яка просто не може залишити байдужим.

Додамо, що під час прем’єри фільму тернополяни матимуть змогу провести розмову із творчою групою кінострічки. 

Нагадаємо, фільм «Старий і мімоза» показуватимуть 8 березня о 19 год. у «Палац Кіно», що на вул. Івана Франка, 8. Мова кінострічки - українська.

Фото:
PXMpQzncXh0
LjRCAavS1GU
fSK3kuyX9uk

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
450