Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В Івано-Франківську визначили кращі відеороботи конкурсу "Цікава фізика". ВІДЕО

В Івано-Франківську визначили кращі відеороботи конкурсу "Цікава фізика". ВІДЕО

26.04.2017, 20:00

Впродовж березня-квітня в Івано-Франківську тривав конкурс відеоробіт "Цікава фізика". Діти залюбки долучилися до наукового конкурсу та фізичних експериментів, про що свідчить велика кількість конкурсних робіт. 

У конкурсі взяли участь 52 учні. "Це була справжня феєрія талантів, творчої думки дітей та їх експериментальних навичок. Ведмедик акробат, фруктові батерейки, труба Рубенса, створення голограми чи вогнегасника в домашніх умовах та багато інших цікавих дослідів", — зазначає співорганізатор, арт-директор наукового містечка "Нова енергія" Ірина Дарвай. 

За словами журі, визначити найкращих учасників було дуже важко, адже усі роботи надзвичайно змістовні. Членів журі вразила ерудованість, самостійність, та ініціативність дітей.

Із привітальним словом до учасників Конкурсу звернулися методист інформаційно-методичного центру Ольга Солом’яна та голова журі, кандидат фізико-математичних наук, професор Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника Любомир Никируй. "Сьогодні ви показали свої неабиякі здібності, і нам є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді нашого краю", — зазначив голова журі.

На свято завітали директор вищого професійного училища №21 Михайло Баб’як та методист, інженер-системотехнік, член журі конкурсу Ірина Вовк, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління.

До організації свята долучилось наукове містечко "Нова енергія". Арт-директор Ірина Дарвай привітала учасників конкурсу "Цікава фізика" подарунками та грошовими преміями. 

Переможцями конкурсу стали діти, що придумали та відзняли роботу "Фруктові батерейки". Спеціальні премії від наукового містечка "Нової енергії" отримала команди дітей, які відзняли "Трубу Рубенса" та "Гальваностегію", що стануть експонатами у містечку.

Пропонуємо вам переглянути відеооботи деяких учасників конкурсу.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
197