Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Працівники поліції завершили розслідування за фактом пожежі у нічному клубі "Мі100": результати

Працівники поліції завершили розслідування за фактом пожежі у нічному клубі "Мі100": результати

01.02.2017, 22:12

Розслідування за фактом пожежі у нічному клубі "Мі100" завершено. 

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, інформують у відділі комунікації поліції Львівської області. 

За словами Валерія Середи, про підозру оголошено чотирьом особам. 

« Директору нічного клубу – 30-річному львів’янину, і виконавцю вогняного шоу - 32-річному жителю Тернопільської області, оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. 49-річному львів’янину та 43-річній жительці Львова, які під час ліквідації пожежі нанесли тілесні ушкодження співробітнику ДСНС, оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст.126 (побої і мордування) КК України», - зазначив Валерій Середа.

Він також уточнив, що кримінальне провадження щодо директора нічного клубу скеровано до суду минулого року, провадження щодо виконавця вогняного шоу та провадження щодо двох львів’ян, які завдали ушкодження рятувальнику – скеровано до суду  31 січня.

Зазначимо, що 1 грудня 2016 року до Франківського відділу поліції надійшло звернення від начальника ГУ ДСНС у Львівській області про те, що під час евакуації відвідувачів та ліквідації пожежі в нічному клубі невідомі особи нанесли тілесні ушкодження рятувальнику.

Працівники поліції встановили їхні особи. Це були 49-річний львів’янин та 43-річна мешканка Львова.

Нагадаємо, пожежа у розважальному центрі "Мі100" спалахнула 27 листопада. Займання виникло приблизно о 01:49 год. 

Внаслідок пожежі у розважальному центрі "Мі100" за допомогою до лікарів звернулося понад 20 людей. 14 осіб було було госпіталізовано до лікарень міста.  

Як раніше писав 032.ua, 29 листопада 47-річний чоловік, який обгорів під час нічної пожежі у розважальному центрі "Мі100" помер.  За його життя чоловіка медики боролися дві доби. У чоловіка було обпалене майже все тіло і сильно уражені дихальні шляхи. 

За попередніми даними, займання виникло через необережне поводження з відкритим вогнем. Зокрема, під час шоу у концертному залі клубу вогонь перекинувся на стелю та стіни, що і стало причиною пожежі.

Як рятувальники ліквідовували пожежу у нічному клубі дивіться ТУТ.
Читайте також на нашому сайті:
У Львові з п’ятого поверху випав 33-річний чоловік.
На перехресті вулиць Липинського-Замарстинівська маршрутка потрапила у ДТП (ФОТО).
Як виглядає львівська “Статуя Свободи” з висоти пташиного польоту: відео.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
364