Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Віце-прем’єр-міністр відвідав полігон у селі Великі Грибовичі, у Синютки новий заступник, а у Львові побільшало автобусів від "Електрону", - підсумки вчорашнього дня

Віце-прем’єр-міністр відвідав полігон у селі Великі Грибовичі, у Синютки новий заступник, а у Львові побільшало автобусів від "Електрону", - підсумки вчорашнього дня

03.02.2017, 10:29

Учора, 2 лютого, з робочим візитом Львівщину відвідав Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон. Під час візиту він побував на Львівському полігоні твердих побутових відходів.

За словами Володимира Кістіона , зараз є нагальні до вирішення два важливі питання: виположення тіла полігону і будівництво підпірної стінки, а також очистка інфільтратів.

Детальніше про результати поїзди Кістіона дивіться у відеосюжеті:

А тим часом, у голови Львівської ОДА Олега Синютки  з’явився новий заступник. Нею стала  Оксана Стоколос-Ворончук, яка має науковий ступінь кандидата філологічних наук. До цього часу вона працювала викладачем Вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини ім. Андрея Крупинського".
Хороша новина для львів'ян, які користуються автобусами.  Транспортний парк Львівського комунального підприємства «АТП-1» поповнився 25 новими низькопідлоговими автобусами «Електрон». Зараз автобуси проходять реєстрацію, після чого вийдуть на маршрути.
До речі, учора в міськраді повідомили, що основна причина відсутності громадського транспорту у Львові 8 січня – поганий технічний стан машин через морози.
Більше новин про вчорашній день читайте ТУТ

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
294