Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → «Вже до кінця березня відкриють ЦНАП у Франківському районі міста» - Андрій Садовий

«Вже до кінця березня відкриють ЦНАП у Франківському районі міста» - Андрій Садовий

09.02.2017, 23:59

Сьогодні, 9 лютого,  під час пленарного засідання сесії міський голова прокоментував підняте депутатами питання про відкриття ЦНАПів у Львові.

Про це інформує кореспондент 032.ua посилаючись на прес-службу ЛМР.

«Ми маємо давно готовий до відкриття ЦНАП у Франківському районі, але є одна проблема – три місяці не можемо укомплектувати штат. Гроші платимо немалі, але люди не хочуть йти на роботу. Але, думаю, зробимо надзусилля, і на початку березня відкриємо ЦНАП у Франківському районі.

Також Андрій Садовий зазначив, що у Винниках та Рудно також є позитивна динаміка. Кошти на створення ЦНАПу у Рудно вже є.

"Нам однозначно треба зробити ЦНАП в Рясне, і рішення про це прийняте. Ще один ЦНАП потрібно зробити в Шевченківському районі, бо він є надзвичайно великий. Фактично, у Шевченківському районі буде три ЦНАПи – існуючий, в Рясне і той, який збудуємо" - заначив Андрій Садовий.


Читайте також на нашому сайті:
Акції протесту, димові шашки та металошукачі: як у Львові відбувається сесія міської ради У Львові відбудеться зустріч із владикою Борисом Гудзяком МЗС України рішуче засуджує акт вандалізму, вчинений стосовно Генконсульства Польщі у Львові

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
434