Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → У Львові патрульні затримали чоловіка, який кермував у нетверезому стані і мав при собі наркотики

У Львові патрульні затримали чоловіка, який кермував у нетверезому стані і мав при собі наркотики

14.02.2017, 22:08

Сьогодні вночі, 14 лютого, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху. 

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, на вимогу пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу водій показав паспорт та повідомив, що посвідчення водія при собі не має.
Тоді патрульні перевірили у базі даних даного громадянина та встановили, що водій позбавлений права керування строком на 12 місяців за правопорушення передбачене статтею 130 КУпАП, а саме керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Водієві запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп‘яніння. В присутності двох понятих він відмовився. При поверхневій перевірці у водія виявили металеву коробочку, в середині якої знаходилася речовина білого кольору схожа на наркотичну. Пояснити походження порошку водій не зміг і сказав, що це амфетамін. На місце викликали слідчо-оперативну групу.
  Слідчі відділу поліції вилучили речовину. Патрульні склали на порушника адміністративний протокол за ч.2 ст.130 КУпАП, а саме за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння вдруге впродовж року. За рішенням суду санкція за таке позбавлення прав на 3 роки та штраф 20 400 гривень. Також, винесли постанову за ч.3 ст.126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами.

Водія доставили до Галицького відділу поліції.
Читайте також на нашому сайті:
Куди ж без них: як у Львові виглядають скульптури істинних львівських батярів Сьогодні до Львова завітав Тарас Тополя, лідер гурту "Антитіла" Тест-драйв закладів Львова: кав’ярня-музей кіно і фототехніки "Фіксаж"


"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
353