Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Завтра стане відомо, чи будуватимуть сміттєпереробний комплекс на Яворівщині

Завтра стане відомо, чи будуватимуть сміттєпереробний комплекс на Яворівщині

16.02.2017, 20:03

Завтра, 17 лютого, науково-експертна група має подати свій остаточний звіт щодо земельної ділянки  на території колишніх гірничо-хімічних підприємств - Яворівського ДГХП "Сірка".

Про це під час сьогоднішнього брифінгу із журналістами повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує кореспондент 032.ua. 

"Я думаю, що завтра, після засідання, ми вже матимемо остаточне рішення комісії, яка працює із ділянкою на Яворівщині", - зазначив Садовий. 

Нагадаємо, що наприкінці січня до Львова із робочим візитом завітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. За його дорученням, губернатор Львівщини Олег Синютка  надав Львову земельну ділянку для будівництва сміттєпереробного заводу. 

У понеділок, 30 січня мер Львова Андрій Садовий створив робочу групу, до складу якої увійшли найкращі експерти та науковці, які мали уважно вивчити земельну ділянку на Яворівщині щодо можливості будівництва там сміттєсортувального комплексу. Додамо, що вже є попередній висновок науково-експертної групи, невтішний для Львова - будувати сміттєперербний завод на Яворівщині не можна. 
Читайте також на нашому сайті:
В під'їзді житлового будинку у Львові виявили тіло мертвої новонародженої дитини.
У Винниках поблизу ресторану "Святослав" вбили чоловіка.
Не підпал: Наукова експертиза назвала причину загорання, яке сталося на Грибовицькому сміттєзвалищі.

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
258