Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаПолітика → Луценко VS Садовий: що міський голова Львова та Генпрокурор розповіли сьогодні журналістам

Луценко VS Садовий: що міський голова Львова та Генпрокурор розповіли сьогодні журналістам

20.03.2017, 23:30

Cьогодні, 20 березня, перед засіданням Ради регіонального розвитку журналісти попросили Генпрокурора Юрія Луценка прокоментувати заяву Садового про те, що йому підготували підозру.
І ось, що він сказав:

"Наразі, мене дивує наполегливість, із якою пан Садовий хоче стати в позу жертви. Насправді, жертвами є чотири загиблих пожежника, а не пан Садовий. Але за все доводиться відповідати. "Якщо керівники операції в Княжичах мають сісти за недбалість, яка призвела до п'яти трупів, то чому міський голова вважає, що його чотири загиблих не значать нічого? Для мене як для людини й генпрокурора чотири загиблих означають дуже серйозну відповідальність. Хто її понесе – визначить слідчий", – заявив він.

Подробиці у відеосюжеті телеканалу 112 Україна


Уже незабаром міський голова Львова, Андрій Садовий, прокоментував слова Луценка.
За його словами, Луценко "чітко передав меседж: будеш себе погано поводити – ми тебе посадимо".
Ось, його коментар:

Нагадаємо, раніше Андрій Іванович заявляв про те, що проти нього хочуть порушити кримінальну справу. Про це він дізнався перебуваючи в Києві, де спілкувався з керівництвом країни. 
Як раніше писав 032.ua, 29 травня, о 05:07 до рятувальників надійшло повідомлення, що у селі Великі Грибовичі виникла пожежа на сміттєзвалищі.  Впродовж 29 травня вогнеборці працювали над тим, аби ліквідувати масштабну пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі. Робота ускладнювалась тим, що поблизу сміттєзвалища не було вододжерел, тому рятувальникам довелось прокласти магістральну лінію довжиною майже 3 км. та організувати підвіз води водовозами.  Тоді загальна площа пожежі становила 2000 кв.м. 
У понеділок, 30 травня, на Грибовицькому сміттєзвалищі після гасіння пожежі стався зсув сміття. Внаслідок цього під завалами опинились троє працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, тіла яких знайшли без ознак життя наступного дня. Серед тих, хто потрапив під завал сміття, ймовірно, є й еколог комунального підприємства "Збиранка". Чоловіка не знайшли досі.

Минулого місяця Юрій Луценко заявив, що пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі у травні минулого року сталася через "недотримання технологічних умов зберігання мас сміття та ведення цього господарства. 

Натомість, мер Львова Андрій Садовий неодноразово стверджував і стверджує досі, що на Грибовицькому сміттєзвалищі стався підпал. 

"032.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
380